Skip to content
Sport

Tricolorii, aproape de o victorie în fața Franței. Patrice Evra: Aveam impresia că românii sunt 12 în teren

Naționala României a fost aproape de o victorie în fața Franței, în meciul de deschidere a EURO 2016. Golul victoriei al francezilor a fost marcat de Payet, în ultimele minute ale meciului. Scor final Franța – România: 2-1. Totuși există motive de speranță pentru rezultate mai bune în următoarele două meciuri din grupe.

După ce partida s-a încheiat, Patrice Evra a recunoscut că a fost impresionat de meciul făcut de jucătorii români.

„Multi au crezut ca romanii au venit in vacanta. Noi stiam ca nu este asa. Ei au facut egaluri cu Italia si Spania. Aveam impresia ca sunt 12 in teren. Au alergat ca nebunii. Am reusit sa castigam acest meci in durere. Payet este omul finalurilor. Stim de cand loveste mingea ca va fi gol. Nu vom suferi mereu pana in ultimul moment, dar daca esti suporter francez in aceasta seara, atunci esti mandru. Acum putem aborda meciul cu Albania mult mai linistiti”, a declarat Evra, potrivit hotnews.ro.

Totodată, antrenorul României a apreciat evoluția jucătorilor săi și are motive de speranță pentru următoarele două meciuri din grupe, cu Elveția și Albania.

„Am facut o partida buna, in care am avut momente de joc bun, am avut in startul jocului acea situatie foarte buna. Am avut si momente mai putin bune. Remarc si startul reprizei a doua, daca s-ar fi concretizat ocazia lui Stancu, se deschidea scorul si alta era situatia. Ii felicit pe jucatori pentru ca au pus in practica foarte bine planul discutat si impus. Pot spune ca am avut o organizare buna, dar au fost momente cand am cedat mijlocul terenului. Am avut o evolutie buna, este dureros si trist sa pierzi in minutul 88. Ne gandim sa reusim sa recuperam baietii fizic si mental. Ne asteapta doua jocuri foarte importante pentru soarta calificarii si speram sa avem aceeasi abordare la meciul cu Elvetia”, a declarat Anghel Iordănescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *