Tricolorii, eliminaţi în optimi la Euro-2024: Edi Iordănescu – Plecăm cu capul sus, dar cu sufletul frânt

Sursă foto: Facebook

Selecţionerul Edward Iordănescu a declarat, marţi seară, că tricolorii părăsesc Campionatul European din Germania “cu capul sus, dar cu sufletul frânt”.

El l-a prezentat scuze suporterilor, precizând că tricolorii nu s-au ridicat la nivelul lor.

“Plecăm cu capul sus, dar cu sufletul frânt. Am dorit pentru toată emulaţia care s-a creat şi am dat totul ca să mergem mai departe. Închidem o poveste frumoasă. Pentru fotbalul românesc poate fi un nou început. Le mulţumesc băieţilor pentru tot parcursul, au depăşit limita, au rupt bariere, au depăşit aşteptări. Le mulţumesc băieţilor, sunt mândru de ei şi le cer iertare suporterilor pentru că nu am reuşit să ne ridicăm la nivelul lor. Ei sunt campionii Europei, noi nu suntem”, a spus Iordănescu la Pro Arena.

El a precizat că echipa a dat tot ce a avut mai bun. “Ne-a dat peste cap şi ce s-a întâmplat cu Ianis, cu Vasile Mogoş… A avut comoţie”.

Reprezentativa tricoloră, “Generaţia de Suflet” a fotbalului românesc, s-a oprit, marţi seară, în optimile de finală ale Campionatului European, fiind învinsă cu scorul de 3-0 de Ţările de Jos, la Munchen. Naţionala a ajuns în optimi după ce a câştigat grupa E.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: