Skip to content
Sport

Tricolorii şi staful tehnic au fost testaţi pentru Covid-19 FOTO

Inquam Photos / Dan-George Porcuțan
" "

Miercuri dimineaţă a avut loc testarea oficială a tricolorilor şi a staff-ului, organizată de UEFA, înaintea primei partide din Liga Naţiunilor, de vineri, cu Irlanda de Nord.

Reprezentanţii instituţiei medicale acreditate pentru competiţiile oficiale continentale au ajuns la Mogoşoaia şi, în baza unui desfăşurator bine pus la punct, au recoltat probele în vederea testării COVID.

" "
" "

Vom reveni imediat ce vom avea rezultatele! Să fie bine! Hai, ROMÂNIA!”, a anunţat frf.ro.

3 comentarii la “Tricolorii şi staful tehnic au fost testaţi pentru Covid-19 FOTO

  1. & De câte ori ,de regulă, apare varianta ca Denis Alibec să joace printre titularii echipei naționale, „ziaricii de sport” ,de pe la mai toate publicațiile, „de profil”, par a se „strădui” să îl facă „vedetă” până să se joace meciul, ? Cum ați comenta și explica , deci, ce păreri ați exprima, ?

  2. & Sunteți de părere că Rădoi ar putea reuși ,,să se sustragă”” de sub influența lui Mihai Stoichiță la selecția jucătorilor și formarea echipei cu care va juca , influență pusă în evidență și la criticarea stării gazonului de pe Arena Națională, Mihai Stoichiță ,,implicându-se în mod activ” și în formarea celorlalte echipe ce au ratat calificări în campaniile de calificare anterioare, ?

  3. @ Sunteți de părere și că specializarea de fundaș a selecționerului Rădoi nu a făcut diferența în partida dintre echipele României și cea a Irlandei de Nord și că cele mai importante rezultate la fotbal au fost obținute când la conducerea fotbalului băștinaș și chiar și european, pe lângă Mitică milițianul zis și „Guru”, s-au aflat și un atacant și un mijlocaș, Mircea Sandu și Ionuț Lupescu, ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *