Skip to content
Sport

Tricolorii, ultimul antrenament înaintea plecării spre Suedia. Cine arbitrează primul meci al României din preliminariile EURO 2020

" "

În această dimineaţă, la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia, naţionala pregătită de Cosmin Contra a avut ultimantrenament înaintea decolării către Stockholm, capitala Suediei, acolo unde sâmbătă, 23 martie, vor începe drumul spre EURO 2020, anunţă frf.ro.

Partida Suedia – România se va disputa pe “Friends Arena” din Solna şi va începe la ora 19:00 (ora României).

" "
" "

La ultimul antrenament din ţară, selecţionerul Cosmin Contra a pus accentul mai mult pe partea tactică, jucătorii săi exersând ultimele scheme pentru partida de sîmbătă seară.

La şedinţa de pregătire au luat parte toţi cei 24 de jucători rămaşi în lot pentru partidele cu Suedia şi Insulele Feroe.

Primul meci al tricolorilor în preliminariile EURO 2020 va fi arbitrat de englezul Michael Oliver. El nu a arbitrat niciodată naţionala României, dar a oficiat două partide ale Stelei în Europa League, în 2014, la un meci pierdut cu 0-2 pe teren propriu în faţa formaţiei Dinamo Kiev, şi în 2018, la partida cu Rapid Viena (2-1) de pe Arena Naţională, din play-off-ul Europa League.

După partida din Suedia, tricolorii vor juca pe teren propriu, la Cluj-Napoca, împotriva celor din Feroe, pe 26 martie, pe stadionul CFR. Meciul contra feroezilor e programat să înceapă la ora 21:45.

 

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *