Skip to content
Sport

Tricolorii vor evolua cu banderole negre la Belfast şi se va ţine moment de reculegere, în memoria victimelor incendiului de la Spitalul Piatra Neamţ

Facebook/Tvr1

Tricolorii vor evolua cu banderole negre la Belfast şi se va ţine moment de reculegere, miercuri, la meciul cu Irlanda de Nord, din Liga Naţiunilor, în memoria victimelor incendiului de la Spitalul Piatra Neamţ, informează frf.ro.

La solicitarea Federaţiei Române de Fotbal, tricolorii au primit acceptul UEFA pentru a purta banderole negre la Belfast în partida oficială cu Irlanda de Nord, potrivit news.ro.

Totodată, forul continental a acceptat păstrarea unui moment de reculegere în startul partidei.

„Mulţumim Federaţiei nord-irlandeze pentru acceptarea acestui demers şi transmitem condoleanţele lor pentru familiile victimelor, delegatului UEFA la partidă pentru sprijin şi forului continental pentru acceptarea iniţiativei noastre”, a anunţat FRF.

Zece pacienţi au murit în urma unui incendiu care a izbucnit sâmbătă la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Piatra Neamţ. Alte şapte persoane, inclusiv medicul Ioan Cătălin Denciu, care a încercat să salveze bolnavii, au fost rănite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *