Skip to content
Politică

”Trifoiaș”, un nou caz ”Câine” în Orășelul Copiilor. Silviu Mănăstire: Oamenii ăștia sunt oare întregi la cap?

Jurnalistul Silviu Mănăstire prezintă un caz tras la indigo cu cel al afaceristului Mihai Mitrache, zis ”Câine”: restaurantul Trifoiaș, din Parcul „Orășelul Copiilor”, condus din umbră de Dan Trifu, unul dintre activiștii lui Nicușor Dan, s-a extins ilegal pe domeniul public după aceeași stratagemă folosită și de „Câine”.

”Cum este asta: ești activist civic pentru protecția mediului și a spațiilor verzi, te numești Dan Trifu, dai in judecată prin asociația ECO Civica pe toți cei care vor să construiască “aparent ilegal”, ești prieten cu Nicușor Dan (faceți acțiuni în instanța împreună), iar tu ai o crâșmă extinsă ilegal in parcul Orășelul Copiilor, ești vecin cu Mitrache Câine, și ai făcut exact ce a făcut și Câinele, ai luat cu japca domeniul public…

Bai, oamenii aștia, Trifu în speță, sunt oare întregi la cap?”, scrie Silviu Mănăstire, pe pagina de Facebook a emisiunii ”Dosar de politician”.

La fel ca în cazul lui Restaurantului Le Medieval, patronat de Câine, „Trifoiaș” s-a extins pe domeniul public din parc. Concret, și „Trifoiaș” a obținut autorizație de construire de la Piedone, pe care a încălcat-o însă când a extins restaurantul ilegal.

Acum, patronii „Trifoiaș” se judecă cu Primăria Sectorului 4, care i-a somat să intre în legalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *