Skip to content
Opinii & Analize

Trista și lenta dispariție a domnului Werner

Domnul Werner Klaus este aproape singurul politician care reușește să trezească melancolii de toamnă atât în rândul celor care îl susțin, cât și în rândul adversarilor.

Căci este trist, probabil pentru un psd-ist, tăricenist, pmp-ist să constate că cel care se revendică drept cel mai puternic candidat de pe dreapta se dezumflă pe zi ce trece ca un balon aniversar lăsat la soare. Devine frustrant să te înarmezi cu argumente, dizertații și dovezi, iar adversarul tău direct să dispară încet și sigur,dar nu în urma unei încleștări de luptă electorală, ci prin erodarea lentă, produsă adevărat de alții, dar și de sine.

Candidatura la președinție pare a fi apanajul bărbaților – cu scuzele de rigoare pentru doamnele înscrise în cursă, dar domnul Werner este singurul care este departe de a stârni orice sentiment înălțător. Și asta pentru că Iohannis rămâne doar un candidat înalt …fizic!

E trist să vezi acest bărbat politic înalt în statură proprie, dar nu și în cea politică, incapabil să frazeze coerent două vorbe care să îi aparțină și să arate că este un om politic viu, cu opinia proprie și nu cea indusă sau învățată de la alții.

E trist să-l vezi pe înaltul domn Werner copleșit de lipsa de înțelesuri a cuvintelor din limba română. E umilitor, pentu tine cetățean și privitor, să-l vezi incapabil să își asume bărbătește greșeala și stângaci în încercarea de a prosti mulțimea un “experiment didactic”.

E trist să vezi un mare partid politic, condus de un politician ce rămâne doar înalt fizic și fără capacitatea de a privi de la înălțimea funcției, incapabil să își aleagă sfătuitorii, juriștii și organizatorii unor chestiuni extrem de serioase cum ar fi congresul unui partid și candidatura la președinție.

Pentru că, domnule Werner, românilor nu le plac cei neputincioși ! Nu le plac învinșii și pe cei care nu știu să se înconjoare de oameni ce știu să facă bine lucrurile pentru care sunt aleși.  Este adevărat că ar putea avea o slăbiciune pentru nemți, dar asta pentru că ni se pare că ați fi mai corecți, mai pricepuți, mai demni.

Până acum ați dovedit doar că nu puteți explica nici cum ați trădat vechile prietenii ale unor liberali ce v-au ridicat, nici cum ați dobândit șase case din medidații neimpozitate, nici cum ați reușit să fiți umilit de un obscur primar, dintr-o obscură localitate dâmbovițeană.

Iar ce este cel mai trist este faptul că în loc de patimă – fie ea admirație sau adversitate, reușiți să stârniți doar melancolia faptului că PNL ar fi putut avea un alt destin, cu alt președinte…

11 comentarii la “Trista și lenta dispariție a domnului Werner

 1. …nu poti face din rahat bici / nici din Joiannis prezidentiabil…
  ————–
  – toti cei care nu voteaza omuPoster Joian Lacusta- „e pe bani,
  sau e pesedisti, sau e udristi, sau e dusmanii poporului…”
  – da tu ce motiv ai sa-l votezi???? mai joianistule?
  zi o singura pozitiva de Joian
  – nu doar ca e o eticheta de prezidentiabil,
  lipita de o gasca de tolomaci pe un gard
  – si daca tot cereti sa fie votata eticheta
  – de ce n-ati lipit-o pe unu mai credibil?
  – nu e destul sa pui eticheta asta unui Surogat, unui Zombi, unui Poster, unui desen animat- ca lumea sa se inghesuie la vot
  – il vor vota tot desenele animate, tot zombies, tot surogatele, tot posterele –
  SCLAVILOR votati Joianis!!!- Sclavul ce se vrea Stapan de sclavi
  —————–
  Oamenii LIBERI-Liberali votam Crin Antonescu sau deloc
  ——–
  rocada Lider / Nulitate va intra in manualele de politologie
  rocada Lider / Nulitate va intra in manualele de politologie
  – rocada intre Crin- LIDER-ul pregatit 25 de ani – MAESTRU in castigarea luptei politice – si Joianis- ucenicul prescolar, intre CAMPION si baiatul de mingi
  – e unic in lume ca un antrenor sa sunteze CAMPIONUL si sa trimita la Olimpiada pe ala care ii sterge ghetele
  – si cum eu INCA SPER ca va intra in ring CAMPIONUL si nu trepadusul
  – votez CRIN-CAMPIONUL sau NIMIC ca nu pot vota omu de paie——–

 2. Crin Antonescu sa vina ina fata liberalilor sa le explice de ce a facut praf USL, de ce cu atata nonsalanta vorbeste ca si cum nu s-a intamplat.dar se vede de la 10000 de emtri ianltime, ca omu (n.n.Crin Antonescu 0 a vandut partidul pe bani grei.Mai cei care mai sunteti liberali, chair nu pricepeti ca individu’asta nu este liberal decat in buzunarele lui.este un golan, ca atatia politicieni care tot rasar ca ciupercile dupa ploaie.Werner Klaus o sa va ingorape pe toti, mai vorbim dupa 16 Noiemnrie sa vedem cine maio ramana in acest partid, umplutura, practic nici nu stii ce a iesit, este democrat liberal este liberal, poate ne explica analistii politci.Este in fapt unesec total al liberalilor, inf rucnte cu fostul presedinte crin Antonescu,care a sacrificat aprtidul pentru nevasta-sa se vede din avion.!

 3. Da !!! Total adevarat ! Crin Antonescu e principalul vinovat de mizeria in care a ajuns PNL-ul !!! Dar e prea las ca sa dea socoteala ! Ce partid e asta in care mai multi pleaca decat raman ? O sa stea de dragul functiilor politice de conducere o mana de oameni, pana vor ajunge ca Pavelescu. sefi de sefi peste… nimic !

 4. roty si dany, bai diminutivelor, va gasirati, sacu’ si peticu’, macar invatati limba romana sau sunteti platiti la
  postare ? Cretinii si idiotii se napustesc pe un om inteligent cum este Crin. Si din cauza unora ca voi s-a retras Crin, idiotilor ! de-aia a ajuns o rusine marele partid, din cauza lui Crin ? netotilor ! Vad ca de acuzatii stiti sa produceti, argumente aveti ? Ca vorbe de claca de la a3, am mai auzit si sunt vechi-vechi …

  1. Pai atunci da tu explicatiile de rigoare, daca ceilalti sunt „cretini” si tu esti cel mai destept. Ia zi, de ce s-a rupt USL-ul, cine e de vina pt degringolada din PNL etc, da tu variantele inteligente!

  2. :))))) Pai pe tine nici un argument nu te mai salveaza !
   Apoi, vezi ca orice propozitie se incepe cu litera mare. Asa.
   ,,,Vad ca de acuzatii stiti sa produceti… E buna si asta.
   Pai dupa toate astea, constat ca esti destept, bai branconierule !
   …Cretinii si idiotii se napustesc pe un om inteligent cum este Crin… Te referi la Iohannis ? Ca el s-a napustit sa-i ia locul, noi doar vorbim despre asta.
   Aveam pretentii de la tine, Marean. Scuze, Radu.

 5. Pentru administratorii site-ului: Daca imi mai moderati mult ultimul comentariu, radu-schengen asta chiar crede ca eu sunt platit la postare iar voi sunteti in criza financiara ! :))

  1. Nu v-am moderat. In aceasta platforma, comentariile asteapta aprobare, de aceea poate uneori durează ceva mai mult. Multumim de intelegere!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *