Skip to content
București Știri locale

Troleibuz în flăcări în centrul Bucureștiului. Firea: Este strigător la cer ce se întâmplă!!! – VIDEO

Foto: Ciprian Ciucu
" "

Un troleibuz a luat foc duminică pe Bulevardul Lascăr Catargiu din Capitală, la faţa locului intervenindu-se cu două autospeciale cu apă şi spumă, una de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

Potrivit unei informări a IUSBIF, nu sunt victime.

" "
" "

În jurul orei 12.00, incendiul a fost stins. În vehicul era doar o pasageră, care a ieșit fără să fie rănită. Troleibuzul a fost distrus aproape în totalitate, din el a mai rămas doar caroseria.

Deocamdată nu se știe cu exactitate din ce cauză a izbucnit incendiul. O primă ipoteză este cea a unui scurtcircuit.

Firea: Este strigător la cer ce se întâmplă!!!

La scurt timp, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a avut o reacție cu privire la acest incident.

„Sper că toți cei care blochează intenționat licitațiile pentru achiziția de mijloace de transport în comun să vadă această imagine cu un troleibuz în flăcări, în centrul orașului! Doi ani am fost șicanați cu licitația pentru achiziția a 100 de troleibuze. Cu mare greutate am reușit să semnăm contractul anul acesta. Așa s-ar fi întâmplat și cu autobuzele vechi, pe care le-am scos de pe traseu când au ajuns la București cele 400 autobuze noi Euro 6, achiziționate tot după o licitație îngreunată doi ani de zile. Dar în continuare suntem blocați cu licitația pentru achiziția celor 100 de tramvaie. Se va dovedi că motivele sunt inventate”, afirmă Gabriela Firea.

„Azi în troleibuz nu era niciun pasager. Dar ce vor cei care blochează achizițiile de noi mijloace de transport în comun? Să se întâmple o tragedie? Ce urmăresc? Pun mai presus interesele lor, în loc de viață oamenilor? Este strigător la cer ce se întâmplă!!!”, a scris primarul general pe Facebook.

Un troleibuz a luat foc in Centru. De competentă ce este administrația Firea. Eu nu imi aduc aminte de atât de multe incidente la RATB ca in aceste vremuri.Bucureşti, 2020! Pe timp de pace… Da, incompetența are si astfel de rezultate. Troleibuzele sunt vechi, neîntreținute, neverificate. Din fericire nu sunt victime.Acest incident este extrem, extrem de grav. La repeziciunea cu care s-a intins focul nici nu vreau să mă gândesc cum ar fi fost să fie călători inăuntru.

Publicată de Ciprian Ciucu pe Duminică, 7 iunie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *