Skip to content
Politică

Trump îi stă în gât lui De Niro: Mă simt ca după 11 septembrie!

pursuitist.com

Actorul Robert de Niro a declarat pentru The Hollywood Reporter că, după alegerea lui Donald Trump în funcția de președinte, se simte ca după producerea atentatelor teroriste de la 11 septembrie 2001 din SUA.

‘Mă simt ca după atentatele de la 11 septembrie”, a spus De Niro, despre alegerea lui Trump în funcția supremă a SUA, în urmă cu câteva zile într-un interviu pentru emisiunea Awards Chatter produsă de The Hollywood Reporter, care va fi difuzat integral în această săptămână, scrie Agerpres.

‘Și vom vedea ce se va întâmpla. Vor fi foarte, foarte, foarte, foarte, foarte mulți oameni care vor urmări ce va fi”, a adăugat vedeta de la Hollywood a cărei carieră este marcată de două premii Oscar și de alte cinci nominalizări la această distincție.

Robert De Niro, care își promovează cel mai recent film în care joacă — The Comedian, ce va ajunge în cinematografe la 13 ianuarie 2017 — a fost unul dintre criticii cei mai înverșunați ai candidatului republican pentru Casa Albă. În luna octombrie, actorul a spus că i-ar trage un pumn în față lui Trump, amintește The Hollywood Reporter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *