Skip to content
Politică

Trump îl ia peste picior pe Putin după expulzarea diplomaților

vox.com

Președintele SUA, Donald Trump,  îl ia peste picior pe omologul din Rusia, Vladimir Putin, din cauza diplomaților americani expulzați de la Moscova.

Trump a explicat intr-un mesaj nuantat de ironie ca masura va permite Statelor Unite sa economiseasca „multi bani”, scrie Ziare.com, citând AFP.

Intr-un context diplomatic foarte tensionat, cu relatii intre cele doua puteri la cel mai jos nivel de dupa Razboiul Rece, Putin a anuntat la finalul lunii iulie o reducere drastica a persoanelor de la misiunile americane din Rusia, diplomati sau personal tehnic.

„Vreau sa-i multumesc pentru ca noi incercam sa diminuam cheltuielile si, in ceea ce ma priveste, sunt foarte recunoscator ca el se desparte de un mare numar de persoane pentru ca acum noi avem costuri mai mici. Nu exista cu adevarat niciun motiv pentru ca ei (diplomatii care vor pleca – n.red.) sa se intoarca acolo. Apreciez foarte mult ca am reusit reducerea facturii Statelor Unite. Vom economisi multi bani”, a declarat Trump, la domeniul sau de golf din Bedminster (New Jersey).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *