Trump îl primeşte pe admiratorul său argentinian Javier Milei la CPAC, o reuniune anuală a conservatorilor americani

Sursa: news.ro

Preşedintele argentinian Javier Milei s-a întâlnit, într-o vizită în Statele Unite, încă şi mai fericit decât la o întâlnire cu Papa Francisc, cu modelul său Donald Trump, la o reuniune anuală a conservatorilor (CPAC), la Washington, sâmbătă, la o zi după ce s-a întâlnit cu reprezentanţi ai preşedintelui Joe Biden la Buenos Aires, relatează The Huffington Post.

Argentianul, care se declară într-o ”aliniere naturală” cu Trump şi fostul preşedinte brazilian Jair Borsonaro prin lupta lor comună împotriva ”socialismului şi comunismului”, a fost filmat salutându-l pe miliardar în culise.

Un Javier Milei complet în extaz s-a repezit să-l salute pe Trump strigând ”preşedinte!”, după care l-a îmbrăţişat puternic.

”Sunt fericit”, îi spune el cu vocea gâtuită de emoţie, după care i-a mulţumit în mai multe rânduri pentru activitatea sa.

Fostul locatar al Casei Albe l-a felicitat, la rândul său, pentru angajamenyul de a-i ”reda Argentinei măreţia” şi ”Make Argentina Great Again”, varianta argentiniană a ”MAGA”, faimosul slogan al miliardarului.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: