Skip to content
Politică

Trump, infidel? Melania: Am lucruri mai importante de făcut!

mic.com

Melania Trump a respins, vineri, într-un interviu, zvonurile privind infidelităţile soţului ei, preşedintele Donald Trump, spunând că are „lucruri mai importante de făcut şi la care să se gândească”, informează AFP.

Răspunzând pentru prima dată informaţiilor privind relaţia pe care Donald Trump a avut-o cu o starletă porno, dar şi cu alte femei, Prima Doamnă a respins zvonurile potrivit cărora căsnicia ei ar avea de suferit şi a insistat că îi place viaţa la Washington.

Într-un interviu acordat postului de televiziune ABC, difuzat integral vineri seară, Melania Trump nu a negat poveştile legate de infidelităţile soţului ei, însă a lăsat să se înţeleagă că nu le acordă prea mare atenţie.

„Nu este o problemă pentru mine. Sunt mamă şi sunt Prima Doamnă a Americii şi am lucruri mai importante la care să mă gândesc şi pe care să le fac”, a declarat soţia preşedintelui american.

„Ştiu că lumii îi place să vorbească şi că presei îi place să speculeze în legătură cu căsnicia mea. Nu este plăcut, bineînţeles, dar eu ştiu ce este corect şi ce nu, ştiu ce este adevărat şi ce este fals”, a adăugat Melania Trump.

Întrebată dacă îşi iubeşte soţul, Melania a răspuns: „Da, suntem bine. Sunt speculări ale presei, sunt bârfe. Nu întotdeauna e spus adevărul”.

Interviul a fost acordat ABC News în Africa, unde Melania Trump a mers pentru a promova campania „Be Best”, care sporeşte gradul de conştientizare a agresiunii în mediul online.

„Aş putea spune că sunt cea mai hărţuită persoană din lume”, a declarat Melania în acest interviu. Presată de Llamas pe acest subiect, ea adăugat: „Una dintre cele mai hărţuite – dacă chiar vedeţi ce spune lumea despre mine”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *