Trump Media este ”o înşelătorie”, iar oamenii care cumpără acţiunile sale sunt ”proşti”

Truth Social
Sursa foto: Pixabay

Trump Media este ”o înşelătorie”, iar oamenii care cumpără acţiunile sale sunt ”proşti”, a declarat joi preşedintelui IAC şi Expedia, Barry Diller, într-o critică usturătoare a companiei de social media al cărei acţionar majoritar este fostul preşedinte Donald Trump, transmite CNBC.

”Vreau să spun, este ridicol”, a spus Diller la emisiunea ”Squawk Box” de la CNBC, când a fost întrebat despre Trump Media.

”Compania nu are venituri. Este o înşelătorie, aşa cum este tot în care a fost implicat vreodată, un fel de escrocherie”, a spus el despre Trump.

O purtătoare de cuvânt a Trump Media a spus ca răspuns la comentariile lui Diller: „Nu este surprinzător să vedem adversarii înfocaţi ai lui Trump şi susţinătorii stângii să dea în clocot acum că Truth Social a devenit o companie publică care, şi astăzi, refuză să suprime exprimarea politică care contrazice narativele pe care doresc să le impună.” CNBC a cerut comentarii de la un purtător de cuvânt al lui Trump, care este candidatul republican la preşedinţie. Când Trump Media a început să fie tranzacţionată la bursă săptămâna trecută cu ticker-ul DJT, preţul acţiunilor sale a crescut cu aproximativ 50%, până la aproape 80 de dolari pe unitate, înainte de a se stabiliza.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL