Skip to content
Politică

Trump, PRIMA reacție după atacul de la Berlin: „Trebuie să fie eradicaţi!”

efemeride.ro

Președintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, a denunțat luni „teroriștii islamiști” care agresează „continuu creștinii”, după atacul cu un camion contra unui târg de Crăciun la Berlin care a făcut cel puțin 12 morți si 48 de raniti.

Citiți și UPDATE ISIS a revendicat atentatul / Atacatorul, arestat / Cel puțin 12 morți / ATENTAT la Târgul de Crăciun din Berlin!

„Civili nevinovați au fost uciși pe străzi în timp ce se pregăteau să serbeze Crăciunul. Statul Islamic și alți teroriști islamiști atacă în mod continuu creștinii în sânul comunităților lor și lăcașuri de cult”, a afirmat viitorul președinte, explicând că această strategie face „parte din jihadul lor mondial”.

„Acești teroriști, la fel ca și rețelele lor regionale și mondiale, trebuie să fie eradicate de pe fața Pământului, o misiune pe care urmează să o ducem la bun sfârșit împreună cu toți partenerii noștri iubitori de libertate”, a adăugat Trump, în comunicatul său, calificând faptele petrecute în capitala Germaniei drept un „atentat terorist terifiant”, potrivit Realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *