Trump spune că nu o ia în considerare pe Nikki Haley ca parteneră pentru candidatura la Casa Albă

Sursa foto: X

Donald Trump a negat sâmbătă informaţiile apărute pe site-ul de ştiri Axios declarând că fosta candidată republicană la preşedinţia SUA Nikki Haley nu este luată în considerare pentru a face echipă cu el la alegerile prezidenţiale din noiembrie, candidând pentru postul de vicepreşedinte, relatează Reuters.

„Nikki Haley nu este luată în considerare pentru postul de vicepreşedinte, dar îi doresc succes!”, a scris Trump pe platforma sa socială, Truth Social.

Citând persoane familiarizate cu situaţia, Axios relatase că Trump ar putea să o aleagă pe Haley, dacă se va convinge că aceasta l-ar putea ajuta să câştige preşedinţia şi să strângă mai multe fonduri.

Haley, fostă guvernatoare a Carolinei de Sud şi fost ambasador al SUA la Naţiunile Unite, a pus capăt, în martie, demersului său de a încerca să-l învingă pe Trump în cursa internă din Partidul Republican pentru obţinerea nominalizării candidatului la Casa Albă. Haley s-a retras ultima din cursă şi a încercat să fie o provocare pentru Trump chiar şi când era din ce în ce mai clar că şansele acestuia nu pot fi zdruncinate.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: