Skip to content
Sport

Trupul lui Emiliano Sala a ajuns în Argentina. Va fi înmormântat sâmbătă

" "

Trupul neînsufleţit al fotbalistului Emiliano Sala, care a decedat într-un accident aviatic, a ajuns, vineri, la Buenos Aires, relatează AFP.

Avionul British Airways care l-a transportat pe jucător de la Cardiff a aterizat pe aeroportul din Buenos Aires la ora locală 09.05 (14.05, ora României).

" "
" "

De la Buenos Aires, Sala va fi dus în localitatea Progreso, unde va fi înmormântat sâmbătă.

Epava avionului în care se aflau Emiliano Sala şi pilotul David Ibbotson a fost găsită, la 3 februarie, pe fundul Canalului Mânecii, iar după patru zile autorităţile britanice au anunţat că au recuperat din epavă trupul neînsufleţit al lui Sala. Trupul pilotului David Ibbotson nu a fost găsit, scrie News.ro.

Avionul de tip Piper Malibu, în care se aflau Sala şi pilotul, a fost dat dispărut, la 21 ianuarie, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *