Skip to content
Politică

Tsunami în Guvern: plângere PENALĂ pe numele unui ministru

antena3.ro
" "

Tsunami în guvernul condus de premierul Mihai Tudose! Deputatul Emanuel Ungreanu a declarat, miercuri, la ieșirea de la DIICOT, că a depus plângeri penale atât împotriva lui Emil Boc, primarul Clujului, dar și împotriva lui Florian Bodog, ministrul Sănătății.

Astfel, Emanuel Ungureanu a declarat că ceea ce profesorul Lucan făcea se cunoaștea de aproape 20 de ani, acesta fiind protejat de mediul politic. Ungureanu îl acuză pe Bodog că a slăbit controalele și a intervenit pentru medicul Lucan, informează postul de televiziune Digi 24.

" "

De partea cealaltă, ministrul Bodog a declarat la Antena 3 că respinge acuzele, că îl cunoaște pe profesorul Lucan, dar nu au avut o relație strict profesională. Ministrul a mai transmis că deputatul va răspunde pentru gravele acuze pe care i le aduce.

Ce declară domnul deputat o face pe propria răspundere. Eu nu am intervenit pentru nimeni.

Așa cum am mai spus, sunt deschis la colaborare în așa fel încât justiția să își facă datoria. Nu am altceva ce să comentez.

(…)

Ce legături să am cu profesorul lucan? Am spus că îl cunosc, că am lucrat cu el, dar nu știu de ce lansează asemenea acuzații domnul deputat. Nu am participat la evenimente de familie a domnului Lucan”, a declarat Florian Bodog.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *