Skip to content
Politică

Tudor Chirilă, atac împotriva unui banner PSD: Mizeria asta ar trebui oprită / FOTO

Tudor Chirilă a decis să iasă la atac împotriva campaniei PSD, după ce a văzut un banner al social-democraților. Artistul a sesizat Autoritatea Electorală Permanentă cu privire la acest aspect.

„Am sesizat autoritatea electorala permanenta cu privire la banerul PSD amplasat in fata parcului Herastrau. Vad azi ca este o campanie in toata regula, dupa cum se vede (bannerul e in fundal). Probabil si in alte sectoare, nu numai la 1. Mizeria asta ar trebui oprita de cetateni, prim reclamatii. Va invit si pe voi sa scrieti celor de la sectorul 1 si autoritatii electorale permanente. Ma intreb ce pazeste presa noastra si reporterii ei. Se aude Adevarul HotNews.ro Digi24 HD Realitatea TvProTV Antena 1 Ziare.com etc”, scrie Chirilă pe Facebook.

Redăm mai jos fotografia publicată de Tudor Chirilă:

12643028_1034269149970756_609138633558552161_n Sursa foto: Facebook

5 comentarii la “Tudor Chirilă, atac împotriva unui banner PSD: Mizeria asta ar trebui oprită / FOTO

  1. Nea lautarule, voturile alea la 5 secunde de la Paris, cu care a luat Basescu al doilea mandat, de acum niste ani, nu te-au deranjat pe tine ??? Nu ai sesizat si atunci AEP-ul ???

    1. Daca ai avea 1% din talentul lui si tot ar fi ceva….modul de exprimare spune totul despre persoana care se exprima si nu despre cel caruia i se adreseaza.

      1. … Mizeria asta ar trebui oprita …
        Inteleg ca el are voie sa emita judecati de valoare despre orice si despre oricine. Eu nu il pot considera insa pe el lautar, ca nu-mi dai tu voie. Si daca nu am talentul lui nici 1%, cu atat mai putin. Asta e parerea ta. Si banuiesc faptul ca ai si talent, daca tot te exprimi. Oricum, observ ca te-a durut mai mult parerea mea despre lautari ca el decat parerea mariei, exprimata mai sus, care insinueaza ceva mai grav de atat. E problema ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *