Skip to content
Cultura

Tudor Chirilă, răbufnire după ajutorul cerut de la stat: Manipulare mizerabilă

Tudor Chirila Facebook

Cântăreţul Tudor Chirilă acuză presa că manipulează opinia publică în cazul ajutorului cerut de el şi alţi artişti de la Guvern, fiind afectaţi de pandemie.

El spune că doar a semnat scrisoarea în numele celor care au într-adevăr nevoie de ajutor de la stat, după spusele sale având posibilitatea să traverseze această perioadă grea.

Adevărul manipulează mizerabil mințind prin omisiune și acreditând ideea că semnatarii scrisorii deschise către guvern în care se cere includerea artiștilor în schema de ajutor de stat, o fac doar în nume propriu. Unu la mână că așa ceva nu ar fi posbil, doi la mână, din scrisoare reiese destul de clar. Situația în care se află România astăzi, cu o clasă politică incompetentă și cu un aparat de stat nefuncțional, se datorează în mare măsură acestui gen de „jurnalism”.

Încă o clarificare: scrisoarea deschisă nu este inițiată de mine (mi-ar fi plăcut să o fac) și sunt de acord că ea putea să includă un număr mai mare de artiști, dar cred că e mai important că ea există decât că nu întrunește un număr de semnături relevant. În ce mă privește, fac parte din categoria artiștilor care se poate susține în această perioadă, dar consider că vocea mea se poate pune și în slujba celor care nu sunt atât de vizibili/vocali. Detractorii nu se gândesc însă că Vama, de exemplu, nu înseamnă doar Tudor Chirilă, ci un grup de 10 oameni cu dificultăți financiare considerabile afectați de lipsa posibilității de a performa în profesiile lor. Vama, ca multe alte trupe sau entități, înseamnă tehnicieni și instrumentiști, profesioniști ai industriei de spectacol. Acum, liber la hatereală:)„, a scris Chirilă pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *