Skip to content
Politică

Tudor Chirilă, tranșant cu Dragnea: Mi-e frică de dumneavoastră

ziuaconstanta.ro

Pe fondul ultimelor evenimente ce au creat tensiuni în țară, Tudor Chirilă iesi din nou în față cu un mesaj cu și despre liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea.

În cadrul unei intervenții live pe Facebook, artistul l-a criticat pe al treilea om în stat, mai ales pentru refuzul său de a demisiona după pedeapsa primită de către judecătorii ÎCCJ în dosarul Bombonica, conform Ziare.com.

„Vreau sa incep prin a spune ca nu am nimic cu dl Dragnea personal (…) . Nu-l cunosc, deci nu pot sa am ceva personal cu dansul. Pe de alta parte, dansul are o functie care inseamna ca e mandatat de poporul roman sa faca niste lucruri pentru poporul roman si eu am o problema cu functia dansului, nu cu dansul personal”, a spus Chirilă.

Mai mult decât atât, cântărețul a vorbit și despre comentariul făcut de președintele Camerei Deputaților cu privire la condamnarea în primă instanță pe care a primit-o: ”Mie, sincer, domnul Dragnea, mi-e frica de dumneavoastra. Va spun foarte sincer. Mie mi-e frica de tara asta, mi-e frica, pentru ca asemenea declaratii ma fac sa ma gandesc ca dvs. ati putea sa va doriti sa-i speriati pe cetatenii care nu sunt de acord cu dvs. si poate chestia asta va bucura, dar nu e normal ca unui cetatean roman sa-i fie frica de politicianul pe care il plateste, pentru ca acolo infinitezimal exista si banii din taxele pe care le platesc”. 

Citiți mai multe AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *