Skip to content
Societate

Tudor Chrilă, mesaj dur după incendiul de la Piatra Neamț: La cinci ani de la Colectiv, e în continuare riscant în România. Aici doar o ardem, nu știm să și tratăm

Tudor Chirila Facebook
" "

Tragedia care a avut loc sâmbătă, în spitalul de la Piatra Neamț, le-a redeschis românilor răni mai vechi, provocate de incidentele soldate cu victime, care s-a înlănțuit în ultimii ani.

Printre cei care nu mai pot să suporte întâmplările de coșmar prin care trece nația română, se numără și Tudor Chirilă.  Acesta a răbufnit după ce a auzit că 10 persoane și-au pierdut viața și alte câteva sunt grav rănite, postând un mesaj extrem de dur în care critică sistemul de sănătate. Acesta a subliniat faptul că la 5 ani de la incendiul care a mistuit clubul Colectiv și destinele a zeci de tineri, spitalele sunt incapabile să trateze pacienți arsuri.

" "
" "

„Aseară la Piatra Neamț au ars 10 oameni. Au ars. Arși de vii. Focul are 1000 de grade. Nu mori din prima. Durează. Un medic s-a aruncat după ei. după niște oameni bătrâni, lipsiți de puteri. Apoi a fost trimis în Belgia cu arsuri pe 80% din corp. La cinci ani de la Colectiv, e în continuare riscant să-l țină în România. Aici doar o ardem, nu știm să și tratăm”, a scris vedeta, făcând referire la medicul care a suferit răni severe încercând să-și salveze pacientii de la o moarte groaznică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *