Skip to content
Alegeri Politică

Tudor Ciuhodaru, PRIMA reacție de după nominalizarea pe lista PSD pentru europarlamentare

Libertatea

Președintele PSD Liviu Dragnea a anunțat luni lista cu care partidul pe care îl conduce se va prezenta în fața alegătorilor, pentru alegerile europarlamentare.

Pe poziția a 7-a de pe listă, oferindu-i un loc eligibil pentru a accede în Parlamentul European, se află medicul băcăuan Tudor Ciuhodaru.

PSNews a luat legătura cu Tudor Ciuhodaru, pentru a afla care sunt obiectivele pe care și le-a propus, în eventualitatea destul de probabilă că va obține un mandat de europarlamentar.

Eu sunt onorat că toți colegii mei social-democrați m-au nominalizat pentru această listă, și cei din Iași, dar și cei din întreaga țară”, a declarat Tudor Ciuhodaru, în exclusivitate pentru PSNews.

Asta arată încă o dată că activitatea dusă pentru Iași, pentru Moldova și pentru tot ceea ce înseamnă politici de sănătate, inclusiv în Parlamentul României, este apreciată și susținută de către colegii mei și sper să putem face în continuare acest lucru împreună și în Parlamentul European”, a adăugat el.

Tudor Ciuhodaru este medic de profesie, şi-a început cariera politică în 2008, la Iaşi, iar până în acel an a fost şef serviciu la unitatea de primire a urgenţelor Spitalul ”Sf. Ioan”.

În anul 2008 a fost ales deputat în circumscripția electorală nr. 24 Iași, colegiul uninominal nr. 8 pe listele Alianței PSD+PC. Din ianuarie 2010 se alătură Grupului Independenților din Sendeputat at și Camera Deputaților, părăsind Partidul Social Democrat. În legislatura 2012-2016, Tudor Ciuhodaru este din nou ales pe listele PPDD iar în aprilie 2015 a trecut la partidul UNPR.

În 2016, a fost ales pe lista de deputaţi a PSD Iaşi pentru un al treilea mandat de deputat.

Cea mai controversată propunere legislativă a sa vizează pedeapsa cu închisoare pentru protestatarii care împiedică exercitarea puterii de stat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *