Skip to content
Politică

Tudor Pendiuc, arestat preventiv. Fiica primarului, cercetată sub control judiciar

Tribunalul Bucureşti a decis, sâmbătă, arestarea preventivă a primarului din Piteşti, Tudor Pendiuc, şi a trei oameni de afaceri acuzaţi în dosarul de corupţie, în timp ce fiica edilului şi o altă persoană vor fi cercetaţi în libertate, sub control judiciar.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus emiterea mandatelor de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile pentru primarul Tudor Pendiuc şi oamenii de afaceri Valentin Vişoiu, Constantin Scarlat şi Gheorghe Văsîi, în dosarul de corupţie legat de atribuirea şi prelungirea unui contract privind transportul public local.

Fiica primarului, fosta realizatoare TVR Emanuela Elena Pendiuc, şi Florin Şerban Barbu, care fuseseră reţinuţi de procurorii DNA, au fost puşi în libertate, judecătorul dispunând în cazul acestora măsura controlului judiciar.

Decizia Tribunalului Bucureşti poate fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti.

În timpul judecării propunerilor de arestare preventivă, omului de afaceri Constantin Scarlat i s-a făcut rău la Tribunalul Bucureşti, acesta fiind preluat de un echipaj SMURD şi transportat la spital, conform mediafax.ro

1 comentariu la “Tudor Pendiuc, arestat preventiv. Fiica primarului, cercetată sub control judiciar

  1. Kiovesi s-a angajat pe ultima suta de metrii sa distruga PSD. A mai ramas tata scocru, Daciana si Andrei. Luati-i bai si pe astea ca sa va linistiti, sa puteti raporta la sfarsit de mandat ca v-ati indeplinit misiunea.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *