Skip to content
Politică

Tudorache anunță că a câștigat alegerile din Sectorul 1: „Vom lua deciziile care se impun!”

psnews.ro
" "

Contactat de PS News, fostul primar al Primăriei Sectorului 1, Daniel Tudorache, susține că a câștigat alegerile locale, iar Clotilde Armand, primar în exercițiu la ora actuală, a pierdut, în urma renumărării voturilor. Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție, spune social-democratul, va face anunțul oficial la începutul săptămânii viitoare.

„Tot ceea ce a spus domnul Ciolacu este adevărat, are informațiile corecte din acest punct de vedere (n.r – a cîștigat alegerile locale). Așteptăm comunicatul oficial al SIIJUL-ului care trebuie să vină la începutul săptămânii viitoare, și după aceea vedem exact care va fi diferența la numărătoare.

" "
" "

În comunicat ni se va prezenta exact diferența, și în funcție de ceea ce ni se va prezenta vom lua deciziile care se impun a fi luate. În acest moment nu anticipez nimic, vedem. Sunt realist, și în funcție de ceea ce se va prezenta în acel comunicat vă voi spune și care sunt pașii”, susține Daniel Tudorache.

Marcel Ciolacu, președintele PSD, susține că mai sunt 220 de saci de numărat, în cadrul procesului de renumărare a voturilor exprimate la alegerile locale din Sectorul 1 al Capitalei, însă „trendul electoral este unul foarte clar” și arată că Daniel Tudorache a câștigat scrutinul, iar Clotilde Armand, primar în exercițiu la ora actuală, a pierdut. Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție, spune social-democratul, nu se va desființa până la finalizarea anchetei.

Au cerut desfiinţarea SIIJ. Au ieşit magistraţii şi au spus că e cea mai mare prostie această desfiinţare a SIIJ. A boicotat-o şi domnul Predoiu şi actualul ministru, să nu funcţioneze, ca să demonstreze că nu are eficienţă. (…) După ce magistraţii, CSM, au dat un aviz negativ, domnul ministru a zis că va apela la Comisia de la Veneţia, aşteaptă răspuns de la Comisia de la Veneţia. După două săptămâni domnul ministru a zis – mergem cu iniţiativa în Parlament pe repede înainte, nu mai aşteptăm avizul Comisiei de la Veneţia. Ce aflăm în seara asta? Ancheta de la SIIJ, pentru că şeful biroului electoral de sector era un magistrat şi ancheta e dusă de către SIIJ, aflăm că de fapt doamna Clotilde a pierdut alegerile. (…) Mai sunt 220 de saci de numărat, dar trendul electoral este unul foarte clar, domnul Tudorache a câştigat alegerile şi atunci, în momentul în care se desfiinţează SIIJ, se desfiinţează şi această anchetă”, a declarat Marcel Ciolacu luni la TVR 1.

" "

3 comentarii la “Tudorache anunță că a câștigat alegerile din Sectorul 1: „Vom lua deciziile care se impun!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *