Skip to content
Puterea Știrilor Video

Tudorache dă de pământ cu demisionarii din PSD: Dacă ești supărat, pleci acasă! Nu te plimbi cu mandatul de la un partid la altul!

psnews.ro

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a fost invitat marți, 5 februarie, la emisiunea Puterea Știrilor.

În cadrul emisiunii, printre altele, edilul a vorbit și despre situația în care se află Partidul Social Democrat(PSD). Amintim că formațiunea politică la conducerea căreia se află Liviu Dragnea se confruntă în ultima perioadă cu numeroase demisii din partid, printre cei care au ales să părăsească partidul aflându-se comisarul european Corina Crețu și fostul premier Mihai Tudose.

”Partidul este la guvernare, a făcut lucruri bune pentru România în cei doi ani de guvernare. Știți cum e, dacă la Consiliul Local un consilier vrea să plece își pierde și mandatul. Același lucru nu se întâmplă și la Parlament, ceea ce nu înțeleg, de ce parlamentarii pot pleca de la un partid la altul și un consilier local nu poate. Nu mi se pare deontologic ca un coleg de partid, dacă e supărat pe partid…poate să își de demisia și să plece acasă. Să plece cu tot cu mandat, mandat obținut pe listele PSD, și să se plimbe sau să negocieze postul de senator sau deputat după bunul lui plac, nu mi se pare corect(…) Nu mi s-a părut niciodată normal ca atunci când obții un mandat de parlamentar pe listele unui partid să te poți plimba cu acel mandat ca atunci când e un bun al tău. Nu e un bun al tău. Dacă ești supărat, pleci acasă. Asta deja e talcioc, e piață și se negociază ca la ușa cortului, nu mi se pare normal.”, a declarat Daniel Tudorache, la Puterea Știrilor.

2 comentarii la “Tudorache dă de pământ cu demisionarii din PSD: Dacă ești supărat, pleci acasă! Nu te plimbi cu mandatul de la un partid la altul!

  1. Nu cumva PSD-ul a incurajat aceasta migratie? Cand a fost in avantajul sau, a fost bine! Cand le pleaca oamenii, e rau! Golaneala e buna doar intr-un singur sens!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *