Skip to content
Politică

Tudorache iese la rampă după incendiul din Bamboo: Sunt foarte puțini autorizați!

turnulsfatului.ro

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache iese la rampă, la doar două săptămâni de la incendiul care  a avut loc în clubul Bamboo din Capitală.

Astfel, acesta a declarat marți că numărul cluburilor, barurilor și unităților de alimentație publică cu program prelungit din Sectorul 1 care au acord de funcționare este extrem de redus, iar măsurile ce se pot lua împotriva celor care nu au autorizații sunt limitate la amenzi, conform Ordonanței 915/2015.

„Până în luna iulie, aceste cluburi funcționează pe proprie răspundere, conform ordonanței date de Guvernul Cioloș. Sper ca până la acea dată să intre în legalitate și să-și obțină autorizația ISU, după care noi urmează să-i autorizăm. Acest termen a fost prorogat până în luna iulie, cât mai sunt păsuiți fără autorizație ISU”, a precizat Dan Tudorache.

Mai mult, întrebat ce alte măsuri ar putea lua Primăria, Tudorache a spus că se pot da amenzi, menționând că numărul celor care dețin autorizații de funcționare este foarte mic. „Putem să-i amendăm pe alte probleme pe care le descoperim și asta am și făcut în urma controalelor. Cred că cea mai stringentă problemă a noastră este această autorizație pentru protecția la incendiu. Pot să vă spun că sunt foarte puțini autorizați din punct de vedere ISU, poți să-i numeri pe degetele de la o mână”, a spus edilul Sectorului 1, conform Agerpres.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *