Skip to content
Politică

Tudorache, primele reacții după acuzațiile lui Nicușor Dan: „Nu am emoţii!”

Noul primar al Sectorului 1,Dan Tudorache, a oferit o serie de reacții, în urma acuzațiilor aduse de Nicușor Dan.

„Nu am emoţii. Alegerile le-am câştigat. Şi eu am stat cu emoţii şapte ore până au venit buletinele. Asta e. Procesul verbal e sfânt. Am procesele verbale. Poate să facă tot felul de contestaţii. Primăria sectorului 1 e câştigată de PSD. Cred că suspect e că au numit oameni în secţiile de votare care nu şi-au făcut treaba sau n-au stat la program. E problema domniei sale (a lui Nicuşor Dan – n.r.). (…) Poate să le renumere până o să câştige alegerile la sectorul 1, dar asta o să dureze mulţi, mulţi ani. (…) Mai bine rămâneau, nu se duceau la spectacol, chiar domnia sa a spus că s-au dus la nu ştiu ce spectacol în acea seară, şi atunci n-ar mai fi avut ce să conteste. (…) Eu zic că cel mai bine ar fi să renumere buletinele de vot domnul Nicuşor Dan singur. Poate aşa o să câştige Primăria sectorului 1”, a afirmat Tudorache, la sediul central al PSD, înaintea reuniunii Comitetului Executiv al partidului.

Mai mult, întrebat dacă ştie de ce Nicuşor Dan nu a mai avut delegaţi, Dan Tudorache a spus: „E problema domniei sale (dacă a renunţat – n.r.). E un act normal de contestare. A depus înţeleg o solicitare de renumărare a voturilor în 15 secţii. Să le renumere, n-am nicio problemă”.

Totodată, Uniunea Salvaţi Bucureştiul a depus la Biroul Electoral al Sectorului 1 o cerere de renumărare a buletinelor de vot în cinci – zece secţii, invocând discrepanţe statistice, informează Agerpres.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *