Skip to content
Politică

Tudorel amenință jurnaliștii incomozi că le RESPINGE acreditările pentru Minister: Voi acţiona în consecinţă

După 40 de minute în care şi-a lăudat măsurile şi a prezentat obiectivele care îi sunt dragi, după cum a declarat, Tudorel Toader le-a reamintit jurnaliștilor care voiau să pună întrebări că cererile lor de acreditare sunt încă nesemnate.

Am zis că va fi o scurtă declaraţie de presă, nu a fost chiar scurtă. (Reporter: Ce notă v-aţi da?) Vă promit următorul lucru: am solicitările de reacreditare, în măsura în care nu daţi curs formulelor protocolare pe care le-am stabilit voi acţiona în consecinţă, vă rog aşadar să respectaţi. Întâi citiţi-l şi apoi…”. Este finalul evaluării pe care i-a făcut-o Tudorel Toader ministrului Justiţiei după doi ani de mandat.

Nici un cuvânt despre efectele recursului compensatoriu, nimic despre schimbarea legilor justiţiei, nicio vorba despre ordonanţa care nemulţumeşte toate parchetele din ţară. Un sfert din timpul declaraţiei, Tudorel Toader a vorbit despre eterna poveste a Cartierului Justiţiei, relatează Digi24.

„Am încercat în cei doi ani de zile ca prin activitatea desfăşurată să punem în centrul activităţii cetăţeanul. Subiect pe care am să vă invit şi probabil nu peste mult timp să-l observaţi pus în aplicare se referă la Cartierul pentru justiţie. Lucrăm la poiect de hotărâre de guvern pentru declanşarea coridorului de expropriere”, a spus Tudorel Toader.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *