Skip to content
Politică

Tudorel Toader a risipit misterul privind zvonul legat de el și de Sebastian Ghiță

bunadimineataiasi.ro

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a risipit misterul în ceea ce privește zvonul legat de el și de fostul deputat Sebastian Ghiță.

Guvernantul a vorbit miercuri despre informaţiile din presa sârbă referitoare la faptul că instanţa din Belgrad nu a primit documentele necesare extrădării. Concret, Toader a susținut că în acest caz cel mult ar trebui întrebată Curtea de Apel Ploieşti de ce a avut nevoie de două săptămâni pentru a trimite documentele în original. Demnitarul a comentat ironic că şi pe jos ar fi ajuns mai devreme documentele, scrie News.ro.

În același context, Tudorel Toader a ținut să demonteze zvonul privind o eventuală întâlnire cu Ghiţă, precizând că nu discută un inculpat direct cu ministrul, oricare ar fi acesta.

„Cum să se întâlnească un ministru al Justiţiei cu cineva care este în procedură de extrădare? Unii m-au întrebat dacă nu participă la discuţii cu ministrul Justiţiei. Este absolut imposibil. V-am declarat, vă repet dacă vreţi, nu-i problemă. Nu că n-am avut. Nici măcar nu l-am văzut, cum nu l-aţi văzut dumneavoastră ieri sau alaltăieri”, a afirmat Toader.

În ceea ce priveşte afirmaţiile lui Sebastian Ghiţă conform cărora i-a trimis documente cu fabricarea dosarelor în cazul său, Tudorel Toader a spus că „nu poartă un inculpat în mod direct cu ministrul Justiţiei, oricare ar fi el”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *