Skip to content
Societate

Tudorel Toader anunță că va lua o nouă ”măsură importantă”

Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Justiției a anunțat, joi, că, la ieșirea de la Parchetul General, acolo unde are mai multe întâlniri, va comunica „o măsură importantă” pe care o va lua în curând, referitoare la statul de drept.

Tudorel Toader a refuzat să dea mai multe detalii. „La ieșire ( de la Parchetul General -n.r.), vă voi comunica probabil, sigur, și o măsură importantă pe care o voi lua în curând„, a anunțat Tudorel Toader, la sosirea la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ), acolo unde a anunțat că are întâlniri cu mai mulți procurori, printre care și procurorul general adjunct Bogdan Licu.

Întrebat pe cine vizează această măsură, ministrul Justiției a replicat: „statul de drept„, informează Hot News.

Tudorel Toader a refuzat să răspundă, joi, la intrarea în Parchetul General, criticilor Uniunii Naționale a Judecătorilor din România (UNJR), care a transmis, joi, că OUG pe legile justiției conține o serie de prevederi care încalcă principiul separării carierei judecătorilor de cea a procurorilor și modifică condițiile de accedere la instanța supremă, reprezentând un pas enorm înapoi față de formă anterioară a statutului acestor două profesii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *