Skip to content
Politică

Tudorel Toader anunță dezvăluiri din perioada în care era ministru: ‘Vom vedea care erau acele „centre de reflecție”; cum și în ce limite se dorea OUG pentru amnistie și grațiere’

" "

Tudorel Toader a anunțat că va face dezvăluiri privind cei peste 2 ani pe care i-a petrecut în fruntea Ministerului Justiției, potrivit B1.

Într-un mesaj pe Facebook, acesta a susținut că va scrie un volum despre această perioadă în care va vorbi despre „centrele de reflecție”, despre cei care doreau ordonanță de urgență pentru amnistie sau grațiere sau despre legea recursului compensatoriu.

" "
" "

„2 ani, 2 luni si 2 zile la MJ.

Un titlu de volum, plin de evocari din perioada de referinta !

PS: vom vedea care erau acele ” centre de reflectie”; cum si in ce limite se dorea OUG pentru amnistie si gratiere; cine si de ce a contribuit la legea privind recursul compensatoriu; despre cum una se spunea in tara si alta la Bruxelles…..etc !”, a scris Tudorel Toader pe Facebook.

Aceste „centre de reflecție” au fost invocate în mai multe rânduri în spațiul public, inclusiv de Tudorel Toader, ca fiind locul în care se decidea forma unor legi sau ordonanțe de urgență, ocolind mecanismele legale de luare a deciziilor și într-o lipsă totală de transparență.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *