Skip to content
Politică

Tudorel Toader, criticat dur chiar de un coleg din Guvern: E o fugă de asumarea unor decizii!

agerpres.ro

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, este criticat dur chiar de către un coleg din actualul aparat guvernamental.

Concret: întârzierea lui Tudorel Toader de a aviza două inițiative legislative: modificările la Legea insolvenței și legislația pentru înființarea Fondului Suveran de Investiții și Dezvoltare; a provocat mare supărare în rândul Guvernului.

Astfel, că ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a lansat, luni, o serie de critici dure la adresa lui Tudorel Toader când a fost întrebat de situaţia Fondului Suveran.

”Din păcate, am primit de Ministerul Justiției foarte multe observații, nu înțeleg modul în care ne asumăm ca echipă guvernamentală aceste proiecte. Rolul nostru ca miniștri e ca echipele noastre să meargă cu aceeași viteză, miniștrii ar trebui să fie mai preocupați de modul în care echipele lucrează”, a afirmat Eugen Teodorovici, potrivit B1.ro

Ministrul de la Finanţe l-a criticat pe Tudorel Toader pentru că nu este disponibil pentru a se ocupa de avizele necesare.

„Am avut o discuție, dar apoi a fost plecat într-o delegație, acum văd că e plecat iar în delegație, între două evaluări și două plecări e greu de rezolvat”, a acuzat Eugen Teodorovici.

Acesta a continuat seria criticilor şi când a apărut subiectul legii insolvenţei, acuzându-l pe ministrul Justiţiei de fugă de responsabilitate.

”Încep să cred că e lipsă de asumare. E o fugă de asumarea unor decizii”, a mai spus ministrul Teodorovici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *