Tudorel Toader a pierdut alegerile pentru funcţia de rector al Universităţii “Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi

Tudorel Toader
Sursa foto: Facebook - Tudorel Toader

Profesorul Tudorel Toader susţine, după ce a pierdut luni alegerile pentru funcţia de rector la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, că nu au contat realizările şi faptele, ci doar calculele şi aranjamentele. El a precizat că are sentimentul că s-ar fi pus la cale împotriva sa o “monstruoasă coaliţie”.

“A fost o campanie electorală atipică mediului academic, plină de promisiuni, intimidări, neadevăruri, chiar şi cu ameninţări, totul pentru preluarea conducerii Universităţii de către cei care cred că li se cuvine, deşi au dovedit contrariul. (…) Regret susţinerea şi încrederea acordată unora, cu agende paralele, cu multe orgolii şi lipsă de caracter. În condiţiile în care nu au contat realizările, nu au contat faptele, contând calcule, aranjamente şi angajamente, am sentimentul unei “Monstruoase coaliţii”! Voi continua activităţile de profesor şi de avocat!“, a scris Tudorel Toader pe Facebook.

Profesorul Tudorel Toader a pierdut alegerile pentru funcţia de rector al Universităţii ”Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, el fiind învins în turul doi, la o diferenţă de peste 250 de voturi de Liviu Maha, profesor de economie.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: