Skip to content
Politică

Tudorel Toader după discuția cu Viorica Dăncilă: Doamna prim-ministru nu mi-a cerut demisia

Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Justiţiei Tudorel Toader a scris pe Facebook, după discuţia cu premierul Viorica Dăncilă, că nu i-a solicitat acesteia niciun termen de găndire privind demisia, în condiţiile în care acesta nu i-a cerut demisia şi că acest subiect va fi discutat joi dimineaţă. El s-a întâlnit cu premierul Viorica Dăncilă, după ce conducerea PSD a decis demiterea sa de la conducerea ministerului şi după ce şefa Executivului a spus că aşteaptă demisia sa.

„Eu nu i-am solicitat doamnei prim-ministru niciun termen de găndire privind demisia, în condiţiile în care domnia sa nu mi-a cerut demisia. A rămas că acest subiect il vom aborda mâine dimineaţă, la orele 09.30”,a scris Toader.

" "
" "

Ministrul Justiţiei a discutat cu premierul, care i-a cerut în mod public şi demisia după decizia de demitere luată în Comitetul Executiv Naţional al PSD.

Anterior, ministrul s-a aflat în Senat, unde ar fi urmat să fie dezbătută moţiunea simplă împotriva sa, însă aceasta a fost amânată pentru a patra oară.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat miercuri că în urma acuzaţiei de blocare a unor acte normative, în CEx s-a votat demiterea ministrului Justiţiei Tudorel Toader. Propunerea de înlocuitor e Eugen Nicolicea.

 

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *