Skip to content
Politică

Tudorel Toader e-n stare și de fapte bune. Veste îmbucurătoare privind închisorile

vivafmiasi.ro

Se pare că ministrul Justiției, Tudorel Toader, este în stare să facă și fapte bune, nu doar propuneri legislative controversate. Citiți mai jos despre o veste îmbucurătoare privind închisorile.

Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) primește două imobile pentru transformarea în penitenciare, a anunțat Guvernul, într-un comunicat trimis miercuri PSnews.ro.

Mai precis, Ministerul Justiției va prelua în administrare două imobile (compuse din construcții, amenajări la terenuri și suprafețe de teren), aflate în proprietatea publică a statului și în administrarea Ministerului Apărării Naționale (MApN), pentru a le transforma în spații de cazare pentru persoanele private de libertate, potrivit unei Hotărâri de Guvern (HG) adoptate miercuri.

„Cele două imobile sunt acum dezafectate ca urmare a procesului de reorganizare și restructurare a Armatei Române și se află în comunele Măgura și Unguriu, din județul Buzău. Ministerul Apărării Naționale este de acord cu transmiterea acestora din administrarea sa în cea a Ministerului Justiției pentru Administrația Națională a Penitenciarelor.

Menționăm că spațiile de cazare pentru persoanele private de libertate vor fi realizate efectiv în cadrul unui imobil, deoarece în al doilea imobil sunt amplasate elementele care constituie sursa de alimentare cu apă a primului imobil”, transmite Palatul Victoria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *