Skip to content
Politică

Tudorel Toader îi trimite pe cei din PSD să cunoască ”realitatea” activității sale de ministru

Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Justiției Tudorel Toader a declarat marți, în plenul Camerei Deputaților, la dezbaterile pe moțiunea simplă în care Opoziția îi cere demisia, că este convins de faptul că toți cei prezenți, inclusiv membrii PSD, cunosc „realitatea” despre activitatea sa.

„Nu îmi permit să calific conţinutul afirmaţiilor. Îmi pare rău să spun, dar moţiunea are, în lectura mea, conţinutul unei declaraţii politice. La adăpostul libertăţii de exprimare s-au făcut multe afirmaţii. Am convingerea că dvs, cei prezenţi, indiferent din stânga sau din dreapta sălii, din stânga sau din dreapta eşichierului politic, cunoaşteţi realitatea (…) Îmi asum tot ce am făcut şi nu îmi asum ceea ce alţii au făcut sau fac în domeniul justiţiei” a declarat Tudorel Toader în plen.

După aceea, ministrul Justiției s-a adresat liberalilor din plen:

El s-a adresat apoi liberalilor:

„Nu trebuie să ajungem în situaţia în care să apărăm cetăţeanul de justiţie. Nu vă doresc să fiţi victima unui comportament abuziv. Justiţia trebuie să slujească cetăţeanul şi cetăţeanul nu trebuie să aibă temeri faţă de înfăptuirea justiţiei”, a mai spus el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *