Skip to content
Politică

Tudorel Toader își dă arama pe față: e MACOVIST, deși face parte dintr-un guvern PSD-ALDE / FOTO

gandul.info

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, își dă arama pe față: este MACOVIST, chiar dacă face parte dintr-un guvern PSD-ALDE (partide formate din politicieni care – cel puțin teoretic – s-au opus regimului lui Traian Băsescu și urmelor lăsate de acest regim).

S-a întâmplat duminică pe Facebook, unde judecătorul Cristi Vasilică Danileț (fost membru CSM și fost consilier al ministrului Justiției Monica Macovei) a elogiat luarea de poziție a lui Tudorel Toader în legătură cu scandalul SIPA.

Problema acum apare: Cristi Danileț a declarat că vrea ca propria lui șefă de la Ministerul Justiției să fie trecută în cărțile de istorie, idee cu care ministrul Toader s-a declarat de acord în comentarii.

Iată ce a postat Danileț la 10:04:

„Ministrul Justiției, domnul prof.univ.dr Toader Tudorel, a declarat că SIPA nu ar fi trebuit să existe niciodată și a stabilit trei pași pt lămurirea activității acestuia (unul a fost făcut deja săptămână trecută). Sunt perfect de acord cu dumnealui!

Sunt convins că Pasul 4 va fi trecerea în cărțile de istorie a reformei justiției a ministrului Monica Macovei și echipei ei, căci sunt cei care au avut curajul să desființeze acest serviciu, să concedieze ofițerii și subofițerii de informații, să sigileze Arhiva.

#SIPA, #respectMonicaMacovei

La 19 minute după publicarea statusului, Tudorel Toader a comentat: „Si pasul 4 trebuie sa mearga in firescul lucrurilor !”

Un utilizator de Facebook, Andrei Văcaru, i-a răspuns guvernantului: „Firescul ar fi ca si dvs sa contribuiti la distantarea justitiei de politic si la marirea independentei puterii judecatoresti in Romania”, iar demnitarul i-a dat replica: „…firescul lucrurilor va fi vazut prin pasul 4/ spre finalizarea procedurilor /”

Danilet si Toader

Toader si Danilet

1 comentariu la “Tudorel Toader își dă arama pe față: e MACOVIST, deși face parte dintr-un guvern PSD-ALDE / FOTO

  1. Domnule Ministru ar fi bine sa lucrati pentru Romani si nu pentru persoane ///Iar istoria lasatio sa se scrie singra in pasul 4 ar trebui sa le spuneti Romanilor cine ia ingenuncheat in ltimi 12 ani///Iar legat de lucruri transante astea ar fi trebuit luate politi nu de asa numiti ((TEHOCRATI)) aserviti ntereselor obsure si la fel de santajabili catoti ceilelti daca nu si mai mult ///Fiti Roman domnule ministru ca de povesti de adormit copii Romani sau saturat aveti posibilitatea si chiar puterea sa faceti ce trebui si totusi nu faceti ocoliti tot….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *