Skip to content
Politică

Tudorel Toader, măsuri împotriva întrebărilor incomode: I-a respins acreditarea jurnalistului Protv, Ovidiu Oanță

Digi 24

Jurnalistul Protv, Ovidiu Oanță a anunțat, vineri, pe facebook că ministrul Justiției, Tudorel Toader refuză să-l mai acrediteze în 2019, din cauza  întrebărilor pe care i le-adresat.

”Ministerul Justitiei refuza nejustificat sa ma mai acrediteze dupa ce in repetate randuri Tudorel Toader mi-a spus ca imi va interzice accesul in minister, revoltat de intrebarile mele deranjante!”, a scris Ovidiu Oanță pe facebook.

Totodată, reporterul a mai precizat că în decizia lui Tudorel Toader nu este prevăzută o explicație concretă.

”Tudorel Toader isi duce la bun sfarsit amenintarea: Ministerul Justitiei mi-a retras acreditarea. Oficial mi s-a comunicat ca mi se refuza acreditarea pentru 2019, raspunsul fiind dat nu in doua zile la cererea din ianuarie, ci la doua luni distanta. In plus, nu mi se comunica explicit in ce fel am afectat activitatea Ministerului Justitiei. Probabil prin sutele de intrebari pe care i le-am adresat ministrului Justitiei”, a mai adăugat Ovidiu Oanță.

Reamintim că ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a mai amenințat pe jurnalisti ca le va retrage acreditarile la Ministerul Justitiei daca acestia continua sa ii adreseze intrebari despre legile justitiei sau OUG 7.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *