PSnews

Ultima Oră

Tudorel Toader reacţionează după înregistrările din DNA: Mâine voi sesiza inspecţia judiciară

agerpres.ro

Mâine dimineață voi sesiza inspecția judiciară în legătură cu afirmațiile apărute în spațiul public referitoare la solicitarea dnei L.C. Kovesi de a se ajunge la premierul S. Grindeanu !

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader,a anunţat, duminică, pe Facebook că luni dimineaţa va sesiza inspecţia judiciară. Reacţia vine după ce solicitarea şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, de a se „ajunge la premierul Sorin Grindeanu.

„Mâine dimineață voi sesiza inspecția judiciară în legătură cu afirmațiile apărute în spațiul public referitoare la solicitarea dnei L.C. Kovesi de a se ajunge la premierul S. Grindeanu !”, a scris Tudorel Toader pe pagina personală de Facebook.

O serie de înregistrări explozive cu șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, produc mare vâlvă. Kovesi lasă de înțeles că aceasta ar folosi influența postului și a instituției pentru a vâna anumite ținte din sfera politică.

Înregistrările au fost prezentate de postul RomaniaTV și par să fi fost făcute în timpul unei întâlniri a procurorilor DNA la Cheile Grădiștei Fundata.

Citeşte şi: Înregistrări explozive din DNA. Kovesi, montată pe Grindeanu

 

 

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi