Skip to content
Politică Societate

Tudorel Toader, replică pentru Dragnea şi PSD: Eu nu mă consider în război cu nimeni, eu îmi fac datoria de ministru al Justiției

Tudorel Toader a venit, miercuri seară, cu un răspuns după atacurile din ultimele zile din rândul PSD în care i s-a cerut inclusiv demisia. Ministrul Justiţiei a subliniat că el nu este în război cu nimeni şi îşi va face datoria până la apariţia unui înlocuitor, informează b1.ro.

„Eu nu mă consider în război cu nimeni, eu îmi fac datoria de ministru al Justiției. Îmi îndeplinesc obligațiile câtă vreme mă aflu pe scaunul de ministru. În momentul în care Monitorul Oficial apare numele înlocuitorului, îl voi aștepta la minister, îi voi preda și îi voi ura succes. Dacă uneori apar abordări diferite, viziuni diferite asupra unei soluții legislative sau alta trebuie văzut perspectiva din care problematica e abordată”, a declarat Toader, într-o intervenţie telefonică pentru RTV.

Acesta a mai subliniat că „la numire, am primit garanțiile de conservare a statutului de independență, de neafiliat politic”.

Întrebat dacă va demisiona sau aşteaptă să fie demis,  Toader a subliniat că stă în funcţie până la apariţia unui alt nume.

Îmi voi îndeplini atribuțiunile până în momentul în care Monitorul Oficial apare alt nume și prenume de ministru al Justiției. Până atunci îmi îndeplinesc atribuțiunile”, a reiterat Tudorel Toader.

Aceste declaraţii vin după ce Liviu Dragnea a afirmat că PSD nu îşi mai asumă prezenţa lui Toader în Guvern.

„Nu e al meu, nu e rudă cu mine, nici cu tata, nici cu mama. A fost asumat de PSD, nu știu cât o să mai fie asumat de PSD. Se pare că PSD nu și-l mai asumă”, a afirmat Dragnea.

De asemenea, marţi seară, în direct pe B1TV, Claudiu Manda i-a cerut lui Tudorel Toader să demisioneze.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *