Skip to content
Societate

Tudorel Toader vine luni cu dovezi din culisele Guvernului. Va publica situația statistică privind adoptarea actelor normative

Ministrul demisionar al Justiției,  Tudorel Toader a ajuns luni dimineață la sediul instituției, după ce în weekend a dezvăluit ce se întâmplă în culisele Guvernului și a promis că va publica situația statistică privind procedura de avizare și de adoptare a actelor normative.

”La MJ”, scrie Tudorel Toader pe Facebook, de la sediul instituției. În postare apare și o fotografie în care se vede o umbră.

Este posibil ca imaginea să conţină: interior

Tudorel Toader a susținut, în weekend, că ministerul său nu a întârziat niciodată avizarea actelor normative și nici nu a blocat vreo procedură de avizare a actelor normative, așa cum a acuzat zilele trecute Liviu Dragnea, președintele PSD.

El le-a mulțumit colegilor din Ministerul Justiției care au făcut posibil ca durata medie de avizare a unui proiect normativ, de la înregistrare până la ieșirea din minister, să fie de maximum trei zile și a promis că luni va publica și situația statistică prin care să-și probeze cele susținute. Totodată, el a avertizat că nu va mai rămâne în „stare de pasivitate față de multele dezinformări”, fără să spună explicit la cine se referă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *