Skip to content
Politică

Tudose, atac dur la Dăncilă, din coloana de pe Autostrada Soarelui: ‘Ferească sfântul să mai confunde sexul cu CEx-ul și să se mai și înmulțească’

Inquam Photos / George Călin

Fostul premier Mihai Tudose lansează, vineri, un atac dur la actuala Guvernare, scrie b1.ro.

Îndrum spre mare, fostul premier a rămas blocat pe Autostrada Soarelui. Pe la km 80, autoritățile au deschis un șantier, la început de sezon estival, motiv pentru care deplasarea se face în ritm de melc.

Nervos peste măsură de orele petrecute în trafic, europarlamentarul Pro România o înțeapă și pe Viorica Dăncilă,după gafa pe care aceasta a făcut-o joi, când  a încurcat Cex-ul cu sexu-ul : ”Ferească sfântul să mai confunde sexul cu cex-ul și să se mai și înmulțească”.

N-ar vrea mormanul de incompetență numit Cuc și cu foarte “harnicul” și inutilul director de la CNAIR să stea ei așa în picioare pe A2, pe la km 80 și ceva, unde întâi sunt cozi de km unde se stă și abia apoi e deviat pe sensul opus pe o bandă ca să ocolim un șantier “arheologic” unde nu lucrează nimeni? N-ar vrea mormanul de incompetență Cuc să stea acolo ca să-i poată mulțumi toată lumea personal? 
P.s. Mai e o variantă, să se ducă acasă, de tot!! Am scăpat de România lui Dragnea, așa cum spunea Rovana Plumb, și am rămas cu România lui Dăncilă și a lui Cuc…. Ferească sfântul să mai confunde sexul cu cex-ul și să se mai și înmulțească…
Pps. Postare în calitate de șofer care și-a plătit rovinieta și care stă de 2 ore și jumătate pe autostradă”, a scris Tudose pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *