Skip to content
Politică

Tudose, în Parlament: Comparația Cuc-Orban, inutilă. Nu poți să compari ceva cu zero!

click.ro
" "

Premierul României Mihai Tudose a fost chemat, luni, în Parlament, pentru a da explicații referitoare la măsurile economice și starea bugetului.

Acesta a ajuns în Parlament în urma unei solicitări a PNL, liberalii cerând explicații despre măsurile controversate lansate pe banda rulantă de Guvern în ultima lună.

" "

”De fiecare dată când PSD-ul a fost la guvernare, a adus bunăstare și o economie solidă. O spun cifrele. (…)Cresterea economică, de 5,8% e cea mai mare din UE. Acesta este cel mai bun indicator al bunului mers al economiei reale. Ne cerem scuze că vom depasi cresterea economica prognozata pentru acest an”, a spus Mihai Tudose.

Premierul a arătat că investițiile sunt mai mari decât în primul trimestru și fata de anul trecut și că sectorul privat a creat mai multe locuri de muncă în ultimele luni, în special în industrie.

”Toate măsurile adoptate în plan intern și fiscal au ținut cont de reglementările Uniunii Europene”, a spus premierul.

De asemenea, Mihai Tudose a anunțat că proiectul legii bugetului va fi trimis în Parlament în noiembrie.

Despre situația autostrăzilor din România

”Comparația Cuc-Orban este inutilă. Pentru că nu poți să compari ceva cu zero. Nu am mers niciunul dintre noi pe autostrada Orban. Nu știu de ce, dar nu am găsit-o”, a spus premierul Mihai Tudose.

Despre românii care pleacă din țară

”Plângeți pe tema celor care pleacă din țară. Ați folosit o cifră. 200.000. Este corectă. De fapt, e mai mult de 200.000. E cifra celor care au plecat anul trecut, doamna Turcan, pe Guvernarea Cioloș”, a spus Mihai Tudose, potrivit postului de televiz

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *