Skip to content
Politică

Tudose își cheamă miniștrii la raport. Sunt bani la mijloc

https://psnews.ro/update-cine-ii-ia-locul-lui-tutuianu-cutremur-in-mapn-ministrul-si-a-depus-demisia-187459/

Premierul Mihai Tudose i-a chemat miercuri pe miniștri, la Palatul Victoria, în vederea discutării situației privind rectificarea bugetară, dar și a prevenirii unor posibile situații, precum cea de la Ministerul Apărării.

Amintim că fostul ministru al Apărării Adrian Țuțuianu și-a înaintat, marți seară, demisia din fruntea ministerului pe care îl conducea, invocând ”lipsa de comunicare” cu actualul premier Mihai Tudose.

Citiți și UPDATE Cine îi ia locul lui Țuțuianu / Cutremur în MAPN: Ministrul și-a depus demisia

„Am constatat o proastă comunicare de la Ministerul Apararii către opinia publica, şi am facut greseala de a nu îi comunica premierului această chestiune, am decis să îmi depun demisia. Am avut o întâlnire cu premierul şi cu ministrul de Finanţe”, a delarat acesta pentru Realitatea.net

Mai mult, fostul ministru al Apărării, a anunțat că drepturile salariale vor fi plătite pe data de 15, iar norma de hrană în cursul acestei luni.

„Există bani pentru că execuţia bugetară este 72,71%. Ministerul de Finanţe a colectat toate propunerile de rectificare şi avem răspunsuri pozitive la toate solicitările noastre. Nu există niciun fel de întârziere. Pe 15 septembrie se plătesc drepturile salariale aferente lunii august. În aceeaşi lună se plătesc drepturile la hrană şi alte drepturi care există potrivit legii”, a mai adăugat Ţuţuianu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *