PSnews

Ultima Oră

Tudose, mesaj pentru tineri: Să fiți #insist!

mihaeladanpress.ro

Noul premier al României, Mihai Tudose, luni, la ceremonia de deschidere a Programului Oficial de Internship al Guvernului, ediția 2017, le-a transmis un mesaj tinerilor prezenți, pe care i-a îndemnat să fie ”#insist”.

„Să fiți #insist”, le-a zis premierul tinerilor stagiari de la Guvern.

„Sunteți niște tineri care ați preferat în loc să folosiți vacanța în scopuri ludice, ați preferat să veniți în administrație. Nu o să vă fie ușor. Sper ca prima întrebare pe care o veți adresa să nu fie: ‘și noi la cât plecăm acasă?’. Stați cât puteți. Sâcâiți-i și enervați-i pe colegii mei, dar și pe mine! Veniți cu idei. „, a mai zis Mihai Tudose, potrivit postului de televiziune Digi 24.

Programul Oficial de Internship al Guvernului României a debutat în anul 2013 cu 25 de interni care au parcurs acest Program la nivelul structurilor din Palatul Victoria. În anii următori, Programul a fost extins succesiv la nivelul ministerelor și instituțiilor subordonate, astfel încât, aflat în pragul celei de-a cincea ediții, în rândul absolvenților Programului InternshipGovRo se numără 684 de tineri.

 

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi