Skip to content
Politică

Tudose scoate artileria grea: personalitatea ce va ocupa un post de consilier

antena3.ro

Cu ocazia unui eveniment important ce va avea loc în anul 2020 în România, premierul Mihai Tudose a adus un consilier pe măsură.

Este vorba de fotbalistul Gică Popescu, ce va sfătui Executivul în privința desfășurării meciurilor de la Euro 2020. Reamintim faptul că România va găzdui 4 întâlniri din tunerul final pe Arena Națională, iar șeful Guvernului a argumentat că are nevoie de ”cineva care știe unde e UEFA”, relatează Evz.ro.

„Vă dau o veste ca și cadou de ziua dumneavoastră, că știu că e prieten cu dumneavoastră În 2013, România s-a bătut în piept că organizează o grupă de la CE de fotbal. Am bătut palma cu UEFA, am fost foarte mândri în momentul ăla. Nu s-a făcut nimic. Ne trebuiau patru stadioane. Printre altele lucruri „mărunte” pe la Guvern că riscăm să ne facem de râs că nu putem face lucrul ăsta. Și pentru că nu ne pricepem la fotbal. Hai să găsim pe cineva, un bun manager de proiect. Am găsit niște oameni extraordinare care se pricepeau să facă o bancă, o autostradă. Domnul Ciolacu a zis să luăm pe cineva care a făcut fotbal. Pe cineva care știe unde e UEFA. S-a discutat cu soluția respectivă, în decembrie. Care a vrut să vadă dosarul, să știe în ce se bagă. Azi a zis da. De azi am un consilier nou, îl cheamă Gică Popescu”, a spus Tudose la emisiune „Sinteza Zilei”, de la Antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *