Skip to content
Știri locale Tulcea

UPDATE Tulcea: Accident cu mai multe ambarcațiuni la Murighiol. Plan roşu de intervenţie pentru salvarea victimelor

www.bzi.ro

UPDATE 19.50: ISU Tulcea a anunțat că trei persoane sunt rănite, având diferite traumatisme. Se intervine la fața locului, iar după acordarea primului ajutor se va stabili dacă victimele vor fi transportate la spital. Până la această oră, nu au fost declarate persoane dispărute.

Potrivit informaţiilor transmise de către reprezentanţii ISU Tulcea, accidentul naval s-a produs între două ambarcaţiuni, fiind vorba de 13 persoane implicate. Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Un accident naval în care au fost implicate mai multe ambarcațiuni cu persoane s-a produs, în urmă cu puțin timp, în localitatea Murighiol, din județul Tulcea. Potrivit primnelor informaţii, ar fi vorba de două persoane ar fi grav rănite.

ISU Tulcea precizează că, având în vedere numărul ocupanților, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție care presupune suplimentarea echipajelor medicale la fața locului.

Pentru gestionarea situației, în zona respectivă au fost trimise o ambarcațiune pentru transport scafandri și 3 ambulanțe ale serviciului județean de ambulanță. Totodată, în sprijinul echipajelor angrenate în misiunea de salvare, la locul incidentului a fost trimis și un elicopter SMURD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *