Skip to content
Știri locale Tulcea

Tulcea: Bărbat sancţionat de jandarmi, la manifestările prilejuite de Ziua Unirii Principatelor Române

adevarul.ro

Un bărbat din Tulcea care a participat la manifestările organizate în centrul municipiului cu prilejul Zilei Unirii Principatelor Române a fost amendat de jandarmi pentru că l-a huiduit pe primar în timpul discursului, scrie Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, Anca Şerban, a declarat că bărbatul a fost amendat cu sancţiune contravenţională în valoare de 200 de lei, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, sancţiunea urmând să scadă la jumătate dacă va fi plătită în cel mult 15 zile.

La ora 12.00, tot în Piaţa Tricolorului, a avut loc spectacolul „Hai să dăm mână cu mână”, organizat de Primăria Municipiului Tulcea prin Ansamblul Baladele Deltei şi de Consiliul Judeţean la care au participat atât membrii ansamblului din Tulcea şi cei al ansamblului Cununiţa din comuna Topolog, cât şi trupa Millenium şi artiştii Nicolae Voiculeţ şi Ilie Caraş.

Amintim că politicienii ajunși marți, la Iași, la ceremoniile prilejuite de Ziua Unirii Principatelor Române au fost huiduiți și fluierați de unii participanți. Oamenii au scandat, printre altele, „Hoţii, Hoţii!”, iar de undeva s-a auzit „Ciucă, plagiatorul!”.

În imaginile video transmise pe Facebook de Guvernul României, precum și în transmisiunea de pe pagina PSD, se aud fluierăturile și huiduielile. Astfel au fost întâmpinați la Iași politicienii de la centru – premierul Nicolae Ciucă, președintele PNL, și Marcel Ciolacu, liderul PSD și președintele Camerei Deputaților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *