Skip to content
Știri locale Tulcea

Tulcea: Căutările celor două surori dispărute, reluate marți dimineață

Forţele ISU Tulcea şi ISU Brăila reiau în această dimineaţă căutările celor două fete, de 11 şi 12 ani, dispărute în apele Dunării, în zona portului Isaccea.

Luni după-amiază, în jurul orei orei 16.10, printr-un apel la 112, ISU Tulcea a fost solicitat să intervină pentru căutarea a două fete (surori, de aproximativ 11 şi 12 ani) posibil dispărute, în zona portului din oraşul Isaccea. „Din primele verificări a reieşit că minora de 11 ani ar fi alunecat şi a căzut în apă, iar cea de-a doua ar fi intrat după ea pentru a o scoate la mal”, spun poliţiştii.

Până la lăsarea întunericului, salvatorii nu au găsit nimic. Căutările au fost oprite peste noapte, informează adevarul.ro.

Marţi dimineaţa, structurile din cadrul ISU Tulcea şi ISU Brăila organizează activităţi specifice în vederea reluării misiunii de căutare în mediu acvatic în zona respectivă. ISU Tulcea participă la căutări cu 8 subofiţeri ( 2 scafandri), cu o autospecială de transport scafandri, o ambarcaţiune de căutare salvare (SAR), o barcă pneumatică şi o ambulanţă SMURD, iar ISU Brăila cu 3 subofiţeri (scafandri), cu o autospecială de transport scafandri. La faţa locului se află şi echipaje de la IPJ Tulcea, Poliţia Transporturi şi SVSU Isaccea. La căutări participă şi localnici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *