Tulcea: Exerciţii militare în Poligonul Babadag; traficul în zonă este restricţionat

Tulcea
Sursa foto: Facebook

Traficul autovehiculelor pe drumul judeţean 222, pe segmentul Enisala-Sălcioara, este restricţionat începând de vineri, pentru exerciţiile militare cu muniţie de război care au loc în Poligonul Babadag, potrivit unei adrese a Ministerului Apărării Naţionale, făcută publică pe site-ul Consiliului Judeţean.

Exerciţiile militare vor avea loc în perioada 1-8 martie, între orele 9.00 şi 23.59, în perioada 11-15 martie, în intervalul orar 8.00-23.59, şi în perioadele 18-22 martie şi 25-29 martie, între orele 9.00 şi 23.59, iar traficul între satele Enisala şi Sălcioara va fi restricţionat cu două bariere.

„Tragerile se vor executa fără întrerupere pe interval de 60 de minute, cu pauze de 15 minute între ele, pentru decongestionarea traficului rutier. Pentru rezolvarea unor situaţii de urgenţă se va lua legătura în mod obligatoriu cu Centrul secundar de Pregătire pentru luptă Babadag la numerele de telefon 0240/562.805”, se specifică în sursa amintită.

Autorităţile le recomandă şoferilor care vor să ajungă în satele Sălcioara şi Enisala să ocolească poligonul militar şi să folosească ruta alternativă care include oraşul Babadag şi satul Jurilovca.

„Nerespectarea recomandărilor poate duce la consecinţe grave de care Unitatea Militară nu se face răspunzătoare”, se menţionează în sursa citată.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL